TIP CURS : AUTORIZAT ÎN SISTEM ONLINE

DATA DE ÎNCEPERE: 5 IULIE 2024

DURATĂ: 4 SĂPTĂMÂNI

PROGRAM: DUPĂ SERVICI, DE LA ORA 18:00

ACHITABIL IN RATE: DA

PREȚ: 750 LEI

În lumea dinamică a resurselor umane, rolul de referent / inspector resurse umane ocupă o poziție centrală în asigurarea că organizațiile funcționează eficient și etic. Acești profesioniști sunt responsabili pentru gestionarea resurselor umane într-un mod care să promoveze angajații și să susțină obiectivele organizaționale.

Ce face un Referent / Inspector în Resurse Umane?

Referentul / inspector în resurse umane are o gamă largă de responsabilități, inclusiv recrutarea și selecția personalului, gestionarea avantajelor și compensațiilor, precum și dezvoltarea și implementarea politicilor și procedurilor de resurse umane. Este un facilitator cheie între angajați și conducere, asigurându-se că nevoile ambelor părți sunt îndeplinite în mod corespunzător. El este responsabil pentru asigurarea conformității cu legislația și regulamentele în domeniul resurselor umane. Un inspector bun în resurse umane este meticulos, comunicativ și orientat către soluții.

Cum se desfășoară cursurile?

Cursul se desfășoară în sistem  online- live prin intermediul aplicației ZOOM. Aceasta poate fi instalată pe orice dispozitiv și permite conectarea de la distanță a participantului la curs.

Examenul de absolvire

Examenul de absolvire se desfășoară on-line, tot prin platforma Zoom. 

Modalitați de plată

Prețul cursului se poate achita în până la trei rate și include taxa de examinare și eliberare a certificatului de absolvire. Nu există alte costuri ascunse!

Cum te poți înscrie la cursul

Procesul de înscriere la curs este ușor de parcurs, desfășurându-se 100% online prin intermediul formularului de înscriere sau al adresei de email.

Echipa noastră de suport este mereu pregătită să te asiste în cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări suplimentare legate de procedura de înscriere.

Acte necesare înscrierii:

1. Document de identitate (CI)

2. Certificat de nastere

3. Certificat de căsătorie (daca e cazul)

4. Ultima diploma de studii-minim studii liceale cu sau fără Bacalaureat

De ce să alegi o carieră în Resurse Umane?

Indiferent dacă îți începi cariera sau îți dorești să îți schimbi direcția profesională, domeniul resurselor umane oferă oportunități ample pentru creștere și dezvoltare. Cu o cerere tot mai mare pentru profesioniști calificați în acest domeniu, există mereu loc pentru avansare și specializare.

Pentru a deveni un inspector / referent resurse umane, este esențial să obții o educație solidă în domeniu și să acumulezi experiență practică. Cursurile de specializare în resurse umane, precum și certificările relevante, pot oferi bazele necesare pentru o carieră de succes în acest domeniu.

În concluzie, profesia de referent / inspector resurse umane este esențială pentru buna funcționare a organizațiilor din întreaga lume. Prin gestionarea eficientă a resurselor umane și asigurarea conformității legale, acești profesioniști contribuie la creșterea și succesul organizațiilor în care activează.

Dacă ești pasionat de interacțiunea cu oamenii, rezolvarea problemelor și influențarea pozitivă a mediului de lucru, o carieră în resurse umane ar putea fi alegerea perfectă pentru tine!

Ce vei învăța la curs

Formular de înscriere:

PREȚ REDUS - 750 LEI (fără alte costuri)

PREȚ INIȚIAL - 1300 LEI

Cursurile se pot achita integral sau în rate

Până la trei tranșe eșalonate în funcție de nevoile dumneavoastră

Începere serie următoare: 28 iunie 2024

Durata cursului: 4 săptămâni

De la ora 18:00

Locație desfășurare: ONLINE - EXAMEN ONLINE

Pe platfoma Zoom

Studii necesare: Minim 12 clase finalizate

Cu sau fără bacalaureat

Certificare: Diplomă de absolvire

În meseria Referent Resurse Umane cod COR 333304

Ai o intrebare?
Contactează-ne!