TIP CURS : AUTORIZAT ÎN SISTEM ONLINE

DATA DE ÎNCEPERE: 10 IUNIE 2024

DURATĂ: 2 SĂPTĂMÂNI

PROGRAM: DUPĂ SERVICI, DE LA ORA 18:00

ACHITABIL IN RATE: DA 

PREȚ: 750 LEI

Cursul „Inspector în domeniul Securității și Sănătații în Muncă” este conceput pentru a oferi participanților o pregătire solidă în domeniul Securității și Sănătații în Muncă (SSM), cu accent pe rolul și responsabilitățile unui inspector în acest domeniu esențial pentru asigurarea condițiilor optime de muncă și prevenirea accidentelor și a îmbolnăvirilor profesionale. Acest curs vizează formarea și dezvoltarea competențelor necesare pentru a putea desfășura activitățide evaluare și implementare a măsurilor de prevenire a riscurilor în cadrul organizațiilor. Participanții vor învăța să identifice, să evalueze și să gestioneze riscurile potențiale pentru sănătatea și siguranța angajaților.

Cum se desfășoară cursurile?

Cursul se desfășoară în sistem  online- live prin intermediul aplicației ZOOM. Aceasta poate fi instalată pe orice dispozitiv și permite conectarea de la distanță a participantului la curs.

Examenul de absolvire

Examenul de absolvire se desfășoară on-line, tot prin platforma Zoom. 

Modalitați de plată

Prețul cursului se poate achita în până la trei rate și include taxa de examinare și eliberare a certificatului de absolvire. Nu există alte costuri ascunse!

Cum te poți înscrie la cursul

Procesul de înscriere la curs este ușor de parcurs, desfășurându-se 100% online prin intermediul formularului de înscriere sau al adresei de email.

Echipa noastră de suport este mereu pregătită să te asiste în cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări suplimentare legate de procedura de înscriere.

Acte necesare înscrierii:

1. Document de identitate (CI)

2. Certificat de nastere

3. Certificat de căsătorie (daca e cazul)

4. Ultima diploma de studii-minim studii liceale cu sau fără Bacalaureat – 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜.

Principalele teme abordate în curs includ:

Studierea și înțelegerea cadrului legal și a normelor specifice privind sănătatea și siguranța în muncă.

 Analiza și identificarea riscurilor potențiale la locul de muncă și evaluarea impactului acestora asupra angajaților și a organizației.

Elaborarea și implementarea măsurilor de prevenție și protecție necesare pentru minimizarea riscurilor și asigurarea unui mediu de muncă sigur.

 

Dezvoltarea abilităților de comunicare și educare pentru a transmite informații relevante și promova conștientizarea în cadrul organizației.

 

Învățarea tehnicilor de monitorizare a conformității cu reglementările și raportarea corectă a incidentelor și a situațiilor de risc.

Cursul va utiliza metode interactive de predare, studii de caz, simulări practice și discuții de grup pentru a oferi participanților o înțelegere profundă și aplicată a conceptelor și practicilor din domeniul Sănătății și Siguranței în Muncă, pregătindu-i pentru a deveni inspectori competenți și responsabili în acest domeniu vital.

𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐢 (𝟏𝟐 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞) 𝐜𝐮 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐁𝐚𝐜𝐚𝐥𝐚𝐮𝐫𝐞𝐚𝐭, 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜.

Formular de înscriere:

PREȚ REDUS - 750 LEI (fără alte costuri)

PREȚ INIȚIAL - 1000 LEI

Cursurile se pot achita integral sau în rate

Până la trei tranșe eșalonate în funcție de nevoile dumneavoastră

Începere serie următoare: 10 iunie 2024

Durata cursului: 2 săptămâni, 3 întâlniri săptămânale

De la ora 18:00

Locație desfășurare: ONLINE - EXAMEN ONLINE

Pe platfoma Zoom

Studii necesare: Minim 12 clase finalizate

Cu sau fără bacalaureat

Certificare: Diplomă de absolvire

În meseria INSPECTOR ÎN DOMENIUL SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII ÎN MUNCĂ cod COR 325723