Formular de înscriere:

PREȚ REDUS - 700 LEI (fără alte costuri)

PREȚ INIȚIAL - 800 LEI

Cursurile se pot achita integral sau în rate

Până la trei tranșe eșalonate în funcție de nevoile dumneavoastră

Începere serie următoare: 17 aprilie 2024, ora 18:00

Durata cursului: 2 săptămâni, 4 întâlniri săptămânale

De la ora 18:00

Locație desfășurare: ONLINE

Pe platfoma Zoom

Studii necesare: Minim 12 clase finalizate

𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐢 (𝟏𝟐 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞) 𝐜𝐮 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐁𝐚𝐜𝐚𝐥𝐚𝐮𝐫𝐞𝐚𝐭, 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜.

Certificare: Diplomă de absolvire

În meseria Inspector în domeniul Securității și Sănătații în Muncă cod COR 325723

Descrierea meseriei

Cursul „Inspector în domeniul Securității și Sănătații în Muncă” este conceput pentru a oferi participanților o pregătire solidă în domeniul Securității și Sănătații în Muncă (SSM), cu accent pe rolul și responsabilitățile unui inspector în acest domeniu esențial pentru asigurarea condițiilor optime de muncă și prevenirea accidentelor și a îmbolnăvirilor profesionale. Acest curs vizează formarea și dezvoltarea competențelor necesare pentru a putea desfășura activitățide evaluare și implementare a măsurilor de prevenire a riscurilor în cadrul organizațiilor. Participanții vor învăța să identifice, să evalueze și să gestioneze riscurile potențiale pentru sănătatea și siguranța angajaților.

Principalele teme abordate în curs includ:

  1. Legislația și Normele în domeniul SSM

Studierea și înțelegerea cadrului legal și a normelor specifice privind sănătatea și siguranța în muncă.

2.      Identificarea Riscurilor și Evaluarea Impactului:

 Analiza și identificarea riscurilor potențiale la locul de muncă și evaluarea impactului acestora asupra angajaților și a organizației.

3.      Implementarea Măsurilor de Prevenție și Protecție:

Elaborarea și implementarea măsurilor de prevenție și protecție necesare pentru minimizarea riscurilor și asigurarea unui mediu de muncă sigur.

4.      Comunicare și Educație în domeniul SSM:

Dezvoltarea abilităților de comunicare și educare pentru a transmite informații relevante și promova conștientizarea în cadrul organizației.

5.      Monitorizare și Raportare:

Învățarea tehnicilor de monitorizare a conformității cu reglementările și raportarea corectă a incidentelor și a situațiilor de risc.

Cursul va utiliza metode interactive de predare, studii de caz, simulări practice și discuții de grup pentru a oferi participanților o înțelegere profundă și aplicată a conceptelor și practicilor din domeniul Sănătății și Siguranței în Muncă, pregătindu-i pentru a deveni inspectori competenți și responsabili în acest domeniu vital.

𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐢 (𝟏𝟐 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞) 𝐜𝐮 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐁𝐚𝐜𝐚𝐥𝐚𝐮𝐫𝐞𝐚𝐭, 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜.