Formular de înscriere:

PREȚ REDUS - 1000 LEI (fără alte costuri)

PREȚ INIȚIAL - 1300 LEI

Cursurile se pot achita integral sau în rate

Până la trei tranșe eșalonate în funcție de nevoile dumneavoastră

Începere serie următoare: 26 APRILIE 2024

Durata cursului: 5 săptămâni, 3 întâlniri săptămânale

De la ora 18:00

Locație desfășurare: ONLINE - EXAMEN ONLINE

Pe platfoma Zoom

Studii necesare: Minim 12 clase finalizate

Cu sau fără bacalaureat

Certificare: Diplomă de absolvire

În meseria Recepționer Medical cod COR 334403

Acte necesare înscrierii:

1. Document de identitate (CI)

2. Certificat de nastere

3. Certificat de casatorie (daca e cazul)

4. Ultima diploma de studii – minim studii liceale cu sau fără Bacalaureat.

registrator medical

În cadrul cursului, recepționerul medical învață:

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, cursul de Receptioner Medical se desfașoară exclusiv online, astfel limitând răspândirea virusului Sars-cov2 dar și dându-vă posibilitatea de a studia în confortul casei dumneavoastră.

cum sa devii receptioner medical
PACHETUL DE ȘCOLARIZARE CUPRINDE:
  1. Numărul de ore predate
  2. Suportul de curs și materialele de învățare
  3. Evaluările (pe parcurs și finală)
  4. Pregătirea pentru susținerea examenului de evaluare
  5. Eliberarea certificatului de absolvire împreună cu suplimentul descriptiv al certificatului
  6. Fara taxe suplimentare: taxa de examinare, taxa de eliberare diploma!

Ce spun absolvenții nostri:

Adina: „Mulțumim frumos pentru timpul petrecut alături de noi, pentru răbdarea care ați avut-o cu noi, pe devotamentul dumneavoastră și nu în ultimul rand pentru modul în care ne-ați pregătit și format pe noi în calitate de cursanți. Tot respectul.”

Mihaela: „Vă mulțumesc din suflet pentru tot și Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot binele din lume pe toți!!! Stimă, respect și considerație profundă🙏 Mult succes în continuare, sunteți oameni minunați și profesioniști adevărați!!!”

Carmen: „Mulțumesc frumos, chiar a fost super ușor, mulțumesc și pentru tot ce am învățat, sunteți o echipa de îndrumători profesioniști, a fost un curs pentru mine foarte interesant cu informați noii, o să vă recomand cu mare drag! O seara plăcută! 😊😘”

Maria: „Sunt foarte incantata ca m-am inscris la acest curs,multumesc frumos domnilor formatori pentru profesionalitatea cu care ne-au predat cursurile.”

Melinda: „Sincer la început am fost sceptica in privinta dvs,dar acum ma bucur ca am luat decizia de a incerca. Lectorii sunt extraordinari. S-au făcut înțeleși perfect. Chiar va recomand. „

Gabriela: „Un curs foarte bun și util pentru mine și fiica mea care va participa la curs seria următoare.Cei care ne-au ajutat să dobândim toate informațiile de la cursuri sunt niște oameni deosebiți, serioși și empatici .Sunt foarte mulțumită de acest curs și de persoanele pe care le-am întâlnit.”

Cristina: „Orice as scrie este numai de la foarte bine in sus. Curs pentru intelesul tuturor. Ca un punct forte, cel mai „forte” este ca ne dati înregistrările unde le pun pe „repeat” si invat mult mai ușor. Abia la 33 de ani mi-am dat seama de acest lucru, pentru ca nu am mai auzit niciunde de un beneficiu atat de important in învățare. Super cadre, super colegi! Nota 1000!!!!”

Ai o intrebare?
Contactează-ne!