𝗖𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂 în parteneriat cu REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate vine în sprijinul absolvenților cursului în meseria 𝗥𝗲𝗰𝗲𝗽𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗲𝗿 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹, cu un acord pentru implementarea și promovarea unor campanii comune de formare profesională a adulților în vederea unei eventuale recrutări de personal specializat.

 
Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie, în parteneriat cu compania 𝐑𝐎 𝐀𝐂𝐂𝐎𝐔𝐍𝐓𝐒 – 𝐂𝐔𝐑𝐒𝐔𝐑𝐈 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐒𝐈𝐁𝐈𝐔, vine în sprijinul cabinetelor de medicină de familie oferind cursul de formare profesională în meseria Recepționer Medical, curs autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, cod COR 334403, în scopul gestionării eficiente a timpului dedicat programărilor și organizării fluxului de informații cu privire la serviciile medicale oferite pacienților.

𝐂𝐋𝐈𝐍𝐈𝐂𝐀 𝐍𝐎𝐕𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐋𝐎𝐑𝐀𝐑𝐈 𝐎𝐑𝐋

Misiunea nostra este de a oferii servicii medicale de calitate, intr-un mediu placut si sigur, in asa fel incat pacientii nostrii sa beneficieze de un diagnostic corect si cele mai bune tratamente.

Avand multiple competente medicale in sfera ORL-ului general atat pentru copii cat si pentru adulti, echipa este pregatita sa faca fata celor mai dificile cazuri.

receptioner medical

Centrala telefonica si site pentru medicii de familie

Ai o intrebare?
Contactează-ne!