TIP CURS : AUTORIZAT ÎN SISTEM ONLINE

DATA DE ÎNCEPERE: septembrie  2024

DURATĂ: 4 SĂPTĂMÂNI

PROGRAM: DUPĂ SERVICI, DE LA ORA 18:00

ACHITABIL IN RATE: DA

PREȚ: 750 LEI

Cursul  de specializare în meseria de Cadru Tehnic PSI este conceput pentru a furniza participanților cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a desfășura activități specifice domeniului protecției și siguranței împotriva incendiilor. Cursul acoperă aspecte legate de prevenirea incendiilor, gestionarea situațiilor de urgență, echipamentele și tehnologiile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și rolul și responsabilitățile unui cadru tehnic PSI

Cum se desfășoară cursurile?

Cursul se desfășoară în sistem  online- live prin intermediul aplicației ZOOM. Aceasta poate fi instalată pe orice dispozitiv și permite conectarea de la distanță a participantului la curs.

Examenul de absolvire

Examenul de absolvire se desfășoară on-line, tot prin platforma Zoom. 

Modalitați de plată

Prețul cursului se poate achita în până la trei rate și include taxa de examinare și eliberare a certificatului de absolvire. Nu există alte costuri ascunse!

Cum te poți înscrie la cursul

Procesul de înscriere la curs este ușor de parcurs, desfășurându-se 100% online prin intermediul formularului de înscriere sau al adresei de email.

Echipa noastră de suport este mereu pregătită să te asiste în cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări suplimentare legate de procedura de înscriere.

Acte necesare înscrierii:

1. Document de identitate (CI)

2. Certificat de nastere

3. Certificat de căsătorie (daca e cazul)

4. Ultima diploma de studii-minim studii liceale cu sau fără Bacalaureat

Principalele teme abordate în curs includ:

Termeni si expresii specifice apararii impotriva incendiilor – ardere; inflamabilitate; sarcina termica; densitate la sarcina termica; reactie la foc; rezistenta la foc; compartiment de incendiu; cladiri inalte si foarte inalte; incaperi cu aglomerari de persoane; sali aglomerate s.a.

Dezvoltarea cunoștințelor tehnice privind echipamentele și dispozitivele de prevenire și stingere a incendiilor.

Analiza și identificarea riscurilor potențiale la locul de muncă și evaluarea impactului acestora asupra angajaților și a organizației. Elaborarea și implementarea măsurilor de prevenție și protecție necesare pentru minimizarea riscurilor și asigurarea unui mediu de muncă sigur.

Dezvoltarea abilităților pentru echiparea si dotarea corespunzatoare cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor în cadrul organizației.

Învățarea masurilor specifice de pregatire a incendiilor, de organizarea a interventiei de stingere a incendiilor si indicatoarele de securitate.

Cursul combină prelegeri, studii de caz, exerciții practice, simulări de situații de urgență și discuții interactive pentru a asigura o înțelegere aprofundată a subiectelor abordate.

Prin finalizarea cu succes a acestui curs, participanții vor fi pregătiți să își asume roluri cheie în echipa de protecție și siguranță împotriva incendiilor și vor contribui la asigurarea unui mediu sigur și protejat împotriva incendiilor.

Formular de înscriere:

PREȚ REDUS - 750 LEI (fără alte costuri)

PREȚ INIȚIAL - 1000 LEI

Cursurile se pot achita integral sau în rate

Până la trei tranșe eșalonate în funcție de nevoile dumneavoastră

Începere serie următoare: 17 iunie 2024

Durata cursului: 4 săptămâni, 2 întâlniri săptămânale

De la ora 18:00

Locație desfășurare: ONLINE - EXAMEN ONLINE

Pe platfoma Zoom

Studii necesare: Minim 12 clase finalizate

Cu sau fără bacalaureat

Certificare: Diplomă de absolvire

În meseria CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR cod COR 541902