receptioner medical

BENEFICIILE EDUCAȚIEI ONLINE

Datorită vastei oferte de cursuri online de la ora actuală, nu mai este necesar să te prezinți fizic în cadrul unei instituții acreditate, ci poți face cursurile de specialitate și pe internet prin platforme de tip videoconferinta, oricând și de oriunde este mai convenabil pentru tine. Scutesti timp, bani si energie, totul fiind accesibil la un click distanta.

AVANTAJE:

CUI SE ADRESEAZĂ CURSURILE NOASTRE

Tuturor persoanelor care doresc să învețe o meserie nouă, care doresc să se specializeze în meseria pe care deja o practică, celor care iși doreau de mult să urmeze un curs, dar pur și simplu nu aveau timpul necesar sau persoanelor care aleg Online deoarece le oferă flexibilitate, mai mult timp pentru lucrurile importante și care doresc să reducă costurile.

Oferim o serie de programe online concepute pentru a sprijini atât lectorii, cât și cursanții în procesul de învățare, cu un sistem de predare care ajuta asimilarea mai rapidă a informațiilor.

Rulează videoul

Mai multe cursuri

AI PUTEA FI interesAt ȘI DE ACESTE CURSURI:

RECEPȚIONER MEDICAL

Învață să stăpânești și să aplici prevederilor legislative privind prelucrarea datelor cu caracter personal, serviciile medicale, categoriile de asigurați, drepturile și obligațiile pacienților, precum și a protocoalelor și procedurilor furnizorului de servicii medicale.

RECEPȚIONER MEDICAL

5 SĂPTĂMÂNI- 2-3 ore/seminar
Vezi cursul

CONTABIL

Iubești cifrele, ești la zi cu toate, organizarea este punctul tău forte şi respectarea termenelor limită nu iți pune probleme? Nu uita: meseria este brățară de aur!

CONTABILITATE

5 SĂPTĂMÂNI - 3 ore/ seminar
Vezi cursul